Bitange i princeze

Robi, Kazo, Teo, Irena i Lucija
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Rene Bitorajac šipkom slomio ruku čuvaru parkirališta

Go down 
AuthorMessage
Robert Kumerle
BiP Admin
BiP Admin
Robert Kumerle

Male
Broj postova : 20
Lokacija : kvart
interes : diplomirani znalac
Points : -1
Reputation : 0
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Rene Bitorajac šipkom slomio ruku čuvaru parkirališta   14/8/2007, 21:43Bitorajcu za napad palicom prijeti i do godina dana zatvora
»Prije nekih pet mjeseci sam imao raspravu s jednim drugim zaštitarom na parkingu Zagrebačkog velesajma kad je dotrčao taj isti redar i napao me pred svojim kolegom i pred Lanom koja je bila sa mnom u društvu. Već tada je bio nasilan prema meni«, objašnjava Rene koji tvrdi da je slomljena ruka Ivice Sutona produkt samoobrane / »Mi se Renea ne odričemo ni u kojem slučaju iako sam sto posto uvjeren da on nije kriv«, objašnjava Duško Ljuština napominjući da je Rene jedan od najboljih hrvatskih glumaca te da nikada do sad nije došao u sukob sa zakonom
ZAGREB, 22. travnja – Dan nakon što je Rene Bitorajac palicom nasrnuo na 27-godišnjeg radnika »Zagrebparkinga« Ivicu Sutona na parkiralištu na Velesajmu, zagrebačka policija se i službeno oglasila o samom događaju.
Kako stoji u policijskom priopćenju, 27-godišnjak je naplaćivao ulaz na parkiralište kada se iz kolone izdvojila Bitorajčeva lancia i pritom zamalo ga okrznula. Kako bi ga spriječio da prođe, zaposlenik »Zagrebparkinga« je rukom udario po stražnjem dijelu vozila, nakon čega je Bitorajac izašao i počeo ga vrijeđati. Uskoro je uslijedilo naguravanje pa je Bitorajac otišao do svog automobila, izvadio crnu palicu i zamahnuo prema glavi 27-godišnjaka. Kako je Suton podigao lijevu ruku da bi se zaštitio, Bitorajac ga je udario palicom po ruci, ušao u svoju lanciju i otišao.
Ozlijeđenom radniku »Zagrebparkinga« liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno kako mu je slomljen lakat ruke, dok našem poznatom glumcu i voditelju slijedi kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Inače, za to kazneno djelo je predviđena kazna zatvora do godinu dana ili, pak, novčana kazna u iznosu od 30 do 130 tisuća kuna, ovisno o primanjima.
»Prije nekih pet mjeseci sam imao raspravu s jednim drugim zaštitarom na parkingu Zagrebačkog velesajma kad je dotrčao taj isti redar i napao me pred svojim kolegom i pred Lanom koja je bila sa mnom u društvu. Već tada je bio nasilan prema meni«, objašnjava Rene genezu svojih sukoba s ozlijeđenim zaštitarom. »Ovaj mi je put udario nečim po autu, a kad sam ja izašao van da pogledam što mi je napravio on me odmah napao. U tom naguravanju sam uhvatio štangu za zaključavanje volana i pokušao se s njom obraniti«, priča dalje Rene dodajući da koliko on zna, već postoje podnesene neke prijave protiv istog zaštitara zbog nasilnog ponašanja.
Za komentar cijelog događaja smo zamolili i Duška Ljuštinu, ravnatelja satiričkog kazališta Kerempuh u čijem se ansamblu nalazi i Rene Bitorajac ali sa statusom slobodnog umjetnika.
»Mi se Renea ne odričemo ni u kojem slučaju iako sam sto posto uvjeren da on nije kriv«, objašnjava Ljuština napominjući da je Rene jedan od najboljih hrvatskih glumaca te da nikada do sad nije došao u sukob sa zakonom.
»Žao mi je što se to dogodilo zbog Renea ali i zbog tog ozlijeđenog mladića, no Rene je sve to napravio u samoobrani boreći se za svoj život«, priča Ljuština. »Ako postoji pristojno i talentirano stvorenje onda je to Rene Bitorajac«, zaključuje o svom kolegi Ljuština dodajući da koliko je njemu poznato ozlijeđeni zaštitar u svojoj biografiji već ima upisano nekoliko sličnih djela.

_________________
http://kevan.org/brain.cgi?Robert%20Kumerle
Back to top Go down
http://www.bitange-i-princeze.tk
 
Rene Bitorajac šipkom slomio ruku čuvaru parkirališta
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bitange i princeze :: Bitange i princeze :: Glumci-
Jump to: